Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Van-e tapasztalata valakinek...

Tom Sawyer kérdése:

Van-e tapasztalata valakinek a WellStar Green Gold Imune algakészítményével kapcsolatban?

Figyelt kérdés
2010. dec. 5. 18:30
 1/1 anonim válasza:
Valószínű, hogy nem aktuális már, de ha esetleg valakit érdekel...Nekem Anyukám és Élettársa szedi. Anya kb 1 hónapja, és a narancsbőre jóval kevesebb és nem éhes tőle. Elvileg bőrhibák esetén és a méreganyag kiürülése szempontjából nagyon jó. Nevelőapám pedig kb 1 éve szedi, és 10 kilót adott le minden erőfeszítés nélkül, csak annyit tesz, h nem eszik este nehéz ételt. Én is ki akarom próbálni, sok jót és kevésbé jót olvastam róla. Ez is olyan, mint minden más, hogy valakinek jó, valakinek nem...
2012. jan. 4. 15:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!