Tom Sawyer kérdése:
Van-e tapasztalata valakinek a WellStar Green Gold Imune algakészítményével kapcsolatban?
Figyelt kérdés
2010. dec. 5. 18:30
1/1 anonim válasza:
Valószínű, hogy nem aktuális már, de ha esetleg valakit érdekel...Nekem Anyukám és Élettársa szedi. Anya kb 1 hónapja, és a narancsbőre jóval kevesebb és nem éhes tőle. Elvileg bőrhibák esetén és a méreganyag kiürülése szempontjából nagyon jó. Nevelőapám pedig kb 1 éve szedi, és 10 kilót adott le minden erőfeszítés nélkül, csak annyit tesz, h nem eszik este nehéz ételt. Én is ki akarom próbálni, sok jót és kevésbé jót olvastam róla. Ez is olyan, mint minden más, hogy valakinek jó, valakinek nem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!