39,5 a lázam és ne megy le semmivel menjek ügyeletre?
Figyelt kérdés
milyen gyógyszert szoktak erre adni vagy injekciot ha azt akkor hova adják?2010. dec. 5. 14:18
1/8 anonim válasza:
Hűtőfürdőt illetve a hideg vizes lepedőt próbáltad?
2/8 A kérdező kommentje:
igen probáltam de semmi kb 10 15 percig ment le
2010. dec. 5. 14:21
3/8 anonim válasza:
Hát én ha ilyen lázas vagyok akkor nem tudok se gép előtt ülni, se ügyeletre menni. Hozzám ilyenkor hívják az orvost és szurit kapok a fenekembe, ami fáj egy picit, de olyankor már nem érdekel. Utána jobban leszek. ;)
4/8 anonim válasza:
nekem is volt ilyen 12 éves koromban; hűtőfürdőztem és nekem is csak 10-15 percre ment le aztán visszaállt a 40 k.re. sokáig csináltam (órákig) meg jött egy rubophen és aztán kb. estére (8-9 -re) beállt 38-ra.
Rubophen az nekem sokat segített (este 6 k. volt ez a dolog akkor 1 aztán valamikor éjfél-1 tájban a következő, de addigra stabil 38 fokra lement.
5/8 anonim válasza:
előző vagyok: az ágyból alig bírtam kijönni, nemhogy ügyeletre menni. Ha elszabadul nagyon a dolog és tényleg estére nem megy el a lázad akkor hívj ki egy dokit, vagy reménykedj, hogy hajnali 2-kor csak 38 fokos lesz (kevesebb nem valószínű)
6/8 A kérdező kommentje:
hát én már 22/L vagyok nem gyerek
2010. dec. 5. 14:33
7/8 anonim válasza:
és gyerekkorodban már volt ilyen? (a bátyámnak is kb.16 éves korában volt ilyennye először)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!