Miért fáj a fejem jobb oldala nyomás hatására?
Figyelt kérdés
Péntek óta elkezdett fájni a torkom, délután megnéztem tükörben a torkom és mind a két oldalon tüszők voltak. Ezzel együtt a fejem jobb oldala (fül, halánték, haj) érzékeny lett de csak ha nyomkodom, vagy a hajam birizgálom(nem húzom) akkor fáj. Szombaton volt a tetőpont (37.0 °C) azóta jobban érzem magam és enyhült ez a fejfájás is ami csak nyomás hatására fáj. Szerintetek mi ez a különös fejfájás? Kihatott a gyulladás a fejem JOBB oldalára? Nem szeretnék hiányozni suliból, próbálom itthon kikúrálni magam. Előre is kösz.2010. nov. 29. 19:17
1/3 anonim válasza:
A fájdalom = tünet. A fejfájás elkülönítő kórisméje az orvostudományi egyetem egyik legrettegettebb államvizsga tétele. Online tehát aligha van ember, aki válaszolna a kérdésedre. Ezért vannak orvosok és orvosi rendelések. Így az "éterből" legfeljebb Gyurcsok József vállalná fel az esetedet, de őt azért nem ajánlanám.
2/3 anonim válasza:
Lehet arcüreggyulladás is, szerintem akkor szokott fájni a halánték,főleg megfázás alatt,de csak találgatok.
3/3 anonim válasza:
Lehet hidegfront,huzatot kapott a füled,sokat telefonálsz azon az oldalon...
a torok meg megfázás ,vírus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!