Milyen módon készíthetném el?
Figyelt kérdés
Eléggé betegesek vagyunk mostanában. Van otthon aloe vera növényem, és arra gondoltam lehet e belőle valamit (tea?) készíteni, ami kicsit helyre rakná a legyengült immunrendszerünket.2010. nov. 29. 12:04
1/1 anonim válasza:
Én a helyedben nem próbálkoznék ezzel. Külsőleg nyugodtan kenhetsz be vele sebet, égést, horzsolást (kettévágott levél metszett végével) de belsőleg szerintem ne igyál saját kutyulékot. (terhes és gyerek semmiképpen ne kapjon belőle)
Tudományos kutatás nem támasztja alá egyébként hogy az aloe vera immunerősítő lenne.
Viszont a kasvirágról bizonyított, akkor vegyél inkább azt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!