Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Hasmenésem van, mit ehetnék?

Hasmenésem van, mit ehetnék?

Figyelt kérdés
Kedd óta fájt a hasam arra aludtam el és arra keltem fel, azt hittem azért mert meg fog jönni, persze ma kéne hogy megjöjjön. Pénteken reggel és mint minden nap arra keltem h nagyon fáj, futok a wc-hez sose jött semmi csak pénteken, és azóta folyamatosan van hogy 2 percenként van hogy 10 van hogy óránként futok a wcre. Pedig annyit nem ettem amennyit wc-zek. Rájöttem hogy a penésze teába beleittam de későn vettem észre lehet attól van ez. Ilyenkor mit ehetnék? Az is kijönni inkább ne egyek? mert nemsokára megyek az ügyeletre. Légyszíves segítsetek!
2010. nov. 27. 12:53
 1/3 anonim ***** válasza:
vírusfertőzésed van, menj orvoshoz vagy hívd ki az ügyeletet...amúgy kóla, nem light, kirázva belőle a szénsav, sok cukros, v mézes citromos tea...rizs, sós, főtt krumpli, háztartási keksz
2010. nov. 27. 12:58
 2/3 anonim ***** válasza:
Kamilla tea és széntabletta kombináció.Jó a Smecta por is!
2010. nov. 27. 13:05
 3/3 anonim ***** válasza:

széntablettát NE!!!!!!!!!!!!!!!! az gyomorrontásra van, ez meg valószínűleg vírusfertőzés és az lenne a jó, ha kijönne a vírus ;)

ORVOS!!!!!!!!!

2010. nov. 27. 13:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!