Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Fáj a tüdőm/tüdőmnél, semmi...

Fáj a tüdőm/tüdőmnél, semmi más tünet nincs. Mi lehet a bajom?

Figyelt kérdés
Először a baloldali részen kezdtem érezni egy nyomó, szuró, égető érzést mely reggelre átterjedt az egész tüdőmre. Nem köhögöm nem fáj semmi más, megfázásom se volt. Két ügyeleten is voltam hol felvetődőtt a pánikbetegség lehetősége, de a környezetemben két ember is elkezdte érezni ezt amit én is.
2010. nov. 22. 21:02
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Dohányzol?
2010. nov. 22. 21:06
 2/11 A kérdező kommentje:
Igen
2010. nov. 22. 21:23
 3/11 anonim ***** válasza:
ugyan ez van velem is én is cigizek és fájj a tüdöm de nem tudom mitől lehet...
2010. nov. 22. 21:53
 4/11 anonim ***** válasza:
7%

TÜDŐRÁK gyerekek.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

basszhatjátok!

2010. nov. 22. 21:57
 5/11 A kérdező kommentje:
Ha nem tudsz olyat hozzászólni, ami segítségemre lehet, akkor kussolj csicska. Köszi.
2010. nov. 22. 22:08
 6/11 A kérdező kommentje:
21:53-as hozzászóló, te még nem voltál ezzel dokinál? Ha voltál, mit mondtak?
2010. nov. 22. 22:09
 7/11 anonim ***** válasza:

A tüdőrák nem fáj, legalább is a kezdeti stádiumban. Majdhogynem tünetmentes. Az állandó köhécselés hívja fel a figyelmet rá.

Nem hiszem, hogy csak a cigitől lenne, hanem a cigi okozta érszűkületektől. Egy biztos. Amióta elhagytam a cigizést, kimondottan jobban érzem magamat. Megszűntek ezek a különböző helyen való, megmagyarázhatatlan fájások, amikre nem találni közvetlen okot. (38 év bagózás után, 6 éve tettem le)

2010. nov. 22. 22:51
 8/11 Xaba89 válasza:
Pulmonaris tuberkulozis.Nekem is az volt szimplan csak fajt a mellkasom es egyre erosodott a fajdalom.Elkezdtem kohogni,nem volt etvagyam,gyengeseg jott ram es akkor mentem egy mellkasrontgenre ahonnan egybol kuldtek a tudoszanatoriumba.2 honapot ultem es utana meg 6 honapon keresztul kaptam a kezelest es azert mert nem mentem a tunetek kezdeten orvoshoz.Szoval azt javaslom h fordulj minnel elobb egy pneumologushoz es vizsgaltasd ki magad.
2010. nov. 23. 15:21
 9/11 anonim válasza:
Szerintem , mindenféleképpen menj el tüdőszűrésre!
2010. nov. 23. 18:38
 10/11 anonim ***** válasza:
21:53-as vagyok én még nem voltam orvosnál vele te már voltál???
2010. nov. 25. 20:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!