Megtámadta a kutyámat egy másik kutya, megpróbáltam őket szétválasztani, így én is kaptam két apró sebet, mit kell tennem?
Már tudom, hogy ilyenkor hagyni kell a kutyákat, hadd intézzék el egymás között, de olyan kicsi a kutyám, védtelen, a másik pedig egy nagy németjuhász, és meg akartam védeni az enyémet. Mit kell tennem a saját, illetve a kutyám vonatkozásában? Az én kutyám oltva volt, vsz a másik is, de azt nem tudom, melyiktől származik a sérülésem. A kutyámnak a füle tövénél van egy vérző sérülése.
Köszi
Nagyon bátran cselekedtél. Ilyenkor nem kell a kutyákra hagyni a dolgot. Rendes gazdi vagy, amiért megvédted a tiéd. Ez erősíti a falkaszellemet és a kutyád szemében is dominánsabb leszel. Én biztos megöltem volna a németjuhászt.
A helyedben felkeresnék egy orvost és egy állatorvost is.
Mielőtt azért teljesen elolvadtok, hogy milyen bátor és jó gazdi vagyok, bevallom, hogy a kutyut aztán mégsem én mentettem meg, mert nem bírtam a németjuhásszal. Egy fiatal házaspár jött kocsival, ők álltak meg és a srác hősiesen jobb belátásra bírta a harcias ebet... (a szándék azonban részemről is megvolt).
A kutyusom jól van, az én kezem még fáj, ma megyek le a kutya gazdájához, hogy nem ártana megjavítani a kerítést...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!