Szerintetek érdemes bemennem a sürgősségire, ha "csak" lázam van? Semmi más tünetem nincs.
Köszi utolsó h ennyire "kedves" vagy...
Utolsó előtti neked pedig tényleg köszi az érdeklődésedet. Hát azt hiszem, hogy holnap csak doki lesz a dologból, vagy még ma este ügyelet, mert a lázam sehogy se akar csillapodni. Már bevettem azóta mégegy lázscsillapítót de semmi hatása. Nagyjából állandósult a 38.6. Még a vizes borogatás se segít. És ez nem túl jó azt hiszem:(
Rubophent találtam itthon. Azt szedtem. A hideg vizes borogatást a csuklómra és a homlokomra tettem.
Valami nem oké? Szólj nyugodtan.
Köszi, hogy megint írtál. Azóta már sokmindenen átmentem.:)
Elmentem tegnap a dokimhoz, kaptam egy lázcsillapító injekciót és azt mondta, hogy ha csak nem hat estig akkor irány az ügyelet. Hát az az injekció semmit se hatott szinte:(
Aztán tegnap este ügyelet lett a vége. És nem zavartak el:)
Kaptam még1 injekciót aztán megfigyelésen kellett maradnom. És mivel csak nem akart lemenni a lázam, még1 injekciót belém szúrtak vénásan:(...és akkor fél óra elteltével végre sikerült levigyék a lázam 37.2-re. De semmi más bajt nem találtak.
Úgyhogy ma még visszamegyek a dokihoz, de mostmár jobban vagyok. Egy kis hőemelkedés az megmaradt, de az már nem vészes és remélem néhány nap pihenés után elmúlik.
Mégegyszer köszi a jótanácsokat
A hideg vizes borogatást a csuklómra és a homlokomra tettem.
ezzel a módszerrel csak növeled a lázat. Mert a perifériát hűtöd amit egyébként is tesz a szervezet. S ivel higednek érzi emeli al ázat.
Tanulj meg rendesen hűttő fürdőzni:37-38 fokos vizbe ülj be éws hütsd 36 fokig míg benne ülsz fokozatosan. A Priznicet pedig vagyis a borogatást a derkedra ,törzsedre kewll tenni.
Írass fel a dokival Algopírint,ohgy nidg legyne otthon.
11:13 vok.
Na jólvan a lényeg h minden ok már.Sokan gondolták hu egy kis láz..mi az,meg ugyis ha beveszel gyógyszert elmúlik,azért örülök h elmentél dokihoz.Ha tartósan nem tudtad levinni akkor jobb volt a szuri hidd el.Azért majd figyelj h visszaálljon normlisra a testhőd.Szép napot.Szia!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!