Amikor köhögök sárgásfehér/fehér színű apró kis darabkákat köhögök fel amik igen büdösek. Mitől múlik ez el? és mitől van?
Figyelt kérdés
2010. nov. 11. 15:32
1/6 anonim válasza:
Nem ártana orvoshoz menni....még mielőtt kiköpöd a tüdődet..valami genny lehet, talán felső légúti fertőzés.
2/6 anonim válasza:
Nem lehet, hogy mandulaköved van? Nézd meg erős fénynél a manduláidat, nincs-e rajtuk valami fehéres cucc
3/6 anonim válasza:
igen-igen ilyen problémán nekem is szokott ilyen lenni és igen a mandulámon van. azt mondták nekem hogy ez a dohányosoknál jelenik meg általában de én nem dohányzok. lehet hogy a környezetemben éslő emberek dohányzása (passzív dohányzás) miatt van? erre én is nagyon szeretnék választ kapni.
4/6 anonim válasza:
Vkinek van már válasza, hogy mi lehet az a fehér büdös góc?
5/6 anonim válasza:
Már írtam, hogy mandulakő, ennél érthetőbben nem tudom leírni.
6/6 A kérdező kommentje:
Igen, ez mandulakő avagy detritus vagy tonsil stones.
Erős gyulladás után lyukak keletkeznek a manduládon,ahol megtelepednek a bacilusok, és némi ételszármazék is bele-bele megy,amik aztán iszonyat büdösek lesznek.gyógyszerrel nem lehet kikezelni,mandulaműtét a végleges megoldás.
2013. jan. 28. 04:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!