Miért nem megy le a lázam 4 napja?
Figyelt kérdés
4 napja általánosságban 39 fokos lázam van, szedtem antibiotikumot, először augmentin duot, de erre penicilin érzékeny vagyok, aztán írt fel az orvos summetrolint, erre pedig allergiás vagyok feldagadt a kezem és a lábam. Legelőször algopyrinnel és rubophennel kezdtem, ezek közül semmi nem vitte le a lázamat, hideg fürdőt is vettem. MIt kellene tennem, hogy lemenjen a lázam, mert a szervezetem nem nagyon bírja már a magas lázat! Száraz köhögésem van egy kicsi, erre írt fel az orvos fluimucilt ami felszakítja a cuccot. Más tünetem nincs, előre is köszönöm a válaszokat! Sajnos egy orvos sem tudott értelmeset mondani, ezért próbálkozok itt.2010. nov. 11. 15:09
1/5 anonim válasza:
Erre már jobb lenne egy kórházi kivizsgálás. Lehet vesemedence gyulladásod, vagy száraz tüdőgyulladásod, Vagy akár tüszős mandulagyulladásod van. Nem tudom, csak én is találgatok. Ne halogasd, miért nem mész be este ügyeletre a kórházba. Tedd meg, mert kiszáradhatol. Légyszi a kedvemért.
2/5 Minii Vikii válasza:
Szia!
Nekem is volt ilyenem még tavaly. Ha tudsz vegyél Normaflort, vegyél be lázcsillapítót, és hideg fürdőt. Ha ezek nem használnak feltétlenül menyj el orvoshoz.
3/5 anonim válasza:
szia nekem 2 hete volt ilyen bementem az ügyeletre mert a gyógyszerek nem segitettek amit felirtak ott kaptam lázcsillapitó injekciot a fenekembe és attól jobban lettem nem kellemes de hatásos!és utána lement a lázam
4/5 anonim válasza:
sziasztok,én vasárnap(kedd van) óta kapom a szurit (napi2 ) és még mindig nem ment le a lázam :s 39.. algopyrint is szoktam bevenni, orvos is kezel.. miért nem megy le ? :SS
5/5 Minii Vikii válasza:
Szia!
Jobban vagy már? Lement a lázad?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!