Mandulagyulladásom van bővebben lent?
mandulagyulladásom van 2 napja a bal oldali be van gyulladva, de mostmár megy le róla a gyulladás.
18 elmúlram. nem akarom hogy kivegyék 1 begyulladás miatt, mert ez nem olyan mint a vakbél, hanem hasznos a mandula.
ugye nem kötelezhet a doki műtétre?
írjatok légyszi.
köszi.
Nem kötelezhet!
Bár ez tipikus magyar szokás, hogy begyullad és már szét is akarják vagdosni.
Azért voltál dokinál? A mi orvosunk nagyon műtét ellenes, csak ha muszáj, akkor javasolja. Azért nem értana antibiotikumot szedned, de nem hiszem, hogy 1 gyulladás miatt ki akarnák vetetni. Esetleg, ha van aloe vera növényed, annak a leveléből a kocsonyás részt vízben felkavarva gargalizálhatnál, nagyon gyorsan leviszi a gyulladást.
Az én lányomnak kicsi korában sokszor begyulladt, megkérdeztem a dokinénit, nem lenne-e jobb kivetetni. Azt mondta, hogy csak ha nagyon muszáj, mert a fertőzés ott elakad, ha meg kiveszik, lejjebb megy a légcsövekre, mellkasra, tüdőre, és ahogy erősödik az immunrendszere, el fog múlni. 5 éves kora óta nem volt mandulagyulladása, most 20 éves.
köszi a válaszokat, voltam dokinál, azt mondta hogy nem kell kivenni, majd csak hogyha januárig végéig megint begyullad.
Amúgy a műtéttől egy kicsit félek, mert azt mondják, hogy utánna kegyetlenül fáj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!