Hallotta már valaki a a Rope Worm kifejezést?
Figyelt kérdés
Kérem írjon aki igen,vagy volt neki ilyen.tegnapelőtt 07:18
1/4 anonim válasza:
Rákerestem.
Álféregnek tudnám fordítani, amikor a székletben levő nyákot, vagy a beöntéssel kimosott levált nyálkahártya darabot valaki elkezdi " féregként" mutogatni.
2/4 A kérdező kommentje:
Volt egy pár napos hasmenésem dec közepén,aztán azóta puffadok rendszeresen,és jött ki belőlem többször ilyen a széklettel.Van egy 18 ezer fős csoport is facen ahol osztogatják képeiket,meg milyen protokollt használnak,nem is tudom már igazán mit higyjek róla.39 évem alatt 0-szor puffadtam,most hetek óta,nagyon szeles is vok,ez bélférgesség esetén is tünet.Doktornő is csak néz rám mint hal a szatyorban,de hát ami kijön belolem az nagyon nem oke…
tegnapelőtt 12:13
3/4 anonim válasza:
Azért pár nappal egy hasmenés után ez még belefér. Kb két hét, mire helyrejönnek a bélbolyhok.
4/4 A kérdező kommentje:
Dec 16-án volt ilyen először,most a napokban is.Most is előbb,és hát ez nem evilági én nem tudom mivel magyarázható…de úgy néz ki mint amit Rope wormnak dob ki.
tegnapelőtt 14:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!