Mit csinaljak? Valami modszer van ellene?
Figyelt kérdés
Egy jo hete mar kohogok es neha annyira h elhanyom magam. Neha szaraz neha jon ilyen trutyi is. Szedek koptetot de nem erzem h segitene. Mar a tudom is faj a kohogestol.ma 00:33
2/9 A kérdező kommentje:
Nem igazan tudok most elmenni sajnos:/
ma 01:01
3/9 A kérdező kommentje:
Leginkabb most a mellem alatt talan a rekeszizmom faj, de nahyon
ma 01:01
4/9 anonim válasza:
Pedig ehhez mindenképp doktor fog kelleni, sajnos.
5/9 anonim válasza:
Tudom, hogy most nincs orvos én is arra várok de hétfőn talán már van rendelés. Ehhez tényleg orvos kéne mielött tüdőgyulladásod lesz.
Nem tudsz elmenni. Majd ha légmellet kapsz akkor elvisz a mentő. Én pont így jártam. Senkinel nem kívánom. Nincs fontosabn mint az egészséged
6/9 anonim válasza:
Amit tudsz tenni. Párásítani, szellőztetni, légzőtornát csinálni naponta többször melegben lenni, sok folyadékot inni, napközben nem szabad feküdni, talán érdemes köptetőt váltani ha nem hat. Patikában is tudnak tanácsot adni. De egy röngen kéne és orvos.
7/9 A kérdező kommentje:
Remelem hetfon lesz orvos
ma 12:44
8/9 anonim válasza:
Én is ebben reménykedem különben már meghalok
9/9 anonim válasza:
7-8# Hívjátok már fel az ügyeletet mielőtt meghaltok, biztos jobb tanácsot adnak, mint mi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!