Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Sokáig elhúzódó orrdugulást...

Sokáig elhúzódó orrdugulást mik okozhatják? Télen, nyáron is.

Figyelt kérdés
tegnap 07:56
 1/8 A kérdező kommentje:
Nincs allergiám, de mindig belső terekben dugul be. Mondták már a sok mobil használatot, ez esetleg opció.
tegnap 07:57
 2/8 A kérdező kommentje:
Nem csak egyoldali, tehát orrsövény ferdülés sem lehet, illetve ideged tárgy sem, mivek orrspray használatakor teljesen kidugul az orrom. Gyógyszert nem szedek. Időpontot kértem fülorrgégészhez de nem várok ettől túl sokat.
tegnap 08:10
 3/8 anonim ***** válasza:

De várj!

Az unatkozó taxis, pultos, takarítónéni, stb., nem fog érdemi távdiagnózist adni.

Marad az orvos.

tegnap 08:23
 4/8 A kérdező kommentje:

Nem is tudom mit vártam a gyk unatkozó trolljaitól, igazad van.

Hátha volt valaki hasonló helyzetben.

tegnap 08:31
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Orrspray függőség pl tönkreteszi az orr nyálkahártyát. Nekem rádiófrekvenciás műtétet végeztek emiatt. Alsó orrkagyló megnagyobbodott.
tegnap 09:06
 6/8 anonim ***** válasza:
69%

Kérdező: olyan allergiád is lehet, amiről nem tudsz, pl. házi por allergia.

Szénanátha-tüneteim nincsenek, de amikor az orrba néznek, duzzadtnak látják a nyálkahártyát meg orrkagylót és ez okozza az orrdugulást.

Allergiavizsgálat segíthet és hátha adnak olyan gyógyszert, amely segít ezen - ha allergia áll a háttérben.

Orr-fül-gégésznél alapos kivizsgálás.

tegnap 09:29
 7/8 anonim ***** válasza:

Nekem is van ez nagyon régóta. Az orrcseppet lecseréltem aquvamaris strong orrsprayre ez erős sós vizes spray kidugírja az orrot de nem károsírja a nyálkahártyát. Nem lehet rászokni. Mellé a patikába vegyél valami orrnyálkaháryta regenerálót. A patikus biztos tud segíteni vagy fül orr gégeszeten is ajánlanak. Sajnos elfelejtettem mit haszbáltam.

Az orrcseppekhez hozzá lehet szokni és krónikussá válik a dugulás meg a nyálkahártyát is tönkreteszik.

tegnap 15:41
 8/8 anonim ***** válasza:
A mobiltól nem dugul be az orrod. :)
tegnap 15:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!