Fájdalmas, piros csomó a hónaljamon! Mi lehet ez??
Figyelt kérdés
Kb. 2 napja borotváltam, volt még ilyen, de sosem fájt ennyire, és főleg nem volt piros. Eleinte nem fájt ennyire de tegnap este már szinte sírnom kellett. Nap közben ma annyira nem fájt, de most újra, nem is tudok a bal felemre fordulni, vagy megemelni a kezem… Körülötte is piros, könnyen látható csomó, picit kemény. Nagyon pánikolok, sok helyen olvastam, hogy rák is lehet (habár az nem kéne fájdalmas legyen). Mikor kell aggódnom?? Veletek volt ilyen?
Előre köszönöm a válaszokat!
tegnap 23:47
2/6 anonim válasza:
Az előzőt támogatom. Vagy mirigy gyulladás, legalábbis nekem ilyesmi rémlik. Régebben nekem is volt hasonló, csak rengeteg piros apró csomóval. Várj rá egy kicsit, egyelőre hanyagold a borotválást. Nekem egy idő után fokozatosan tűntek el
5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigieket! Kb mennyi idő neki elmúlni? Mára jobban megnőtt, reggel viszketett körülötte, az viszont talán lehet jó jel gyógyulásra…
ma 12:23
6/6 anonim válasza:
Lehet, hogy ki fog fakadni belőle a genny. Tippem szerint az feszíti belülről, azért fáj. Akkor fertőtleníteni kell és kész. 2-3 nap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!