Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Megfázás után füldugulás?

Megfázás után füldugulás?

Figyelt kérdés
10 napja torokgyulladásra ébredtem. 4 nap alatt elmúlt, majd elkezdett folyni az orrom mint a patak, tüsszögéssel együtt. 5 napig tartott, a vége felé már sűrű volt. Tegnap azt hittem meggyógyultam már, erre ma reggelre teljesen bedugult a jobb fülem. Kattog ha nyelek, de nem ropog. Enyhe orrhangom még van, de orrot csak reggel kellett fújnom. Más tünetem nincs, hőemelkedés, láz nem volt. Mi lehet ez és miért nem múlt el? Erre már antibiotikum tablettát kéne iratni a háziorvossal? Vagy menjek fül-orr-gégészetre inkább? Aggasztó, hogy 10 nap alatt sem gyógyultam meg teljesen. Máskor 4-7 nap.

tegnap 12:01
 1/2 anonim ***** válasza:

Fül orr gégészet. Egyébként a Fül, az orrüreg összekapcsolódik. Egyik a masik miatt fájhat. De torokról is.

Felső légúti panaszok.

Menj el gégészhez biztosan segít.

Jobbulást!.

Addig cataflam dolo rapid

Vagy Algophirin fájdalom mértéke függő.

tegnap 13:03
 2/2 anonim ***** válasza:
Feltehetően fülkürt hurut alakult ki, aminek gyógyulása hosszas folyamat inhalálással siettethető a gyógyulás.
tegnap 14:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!