Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Nemi herpeszt tényleg a...

Nemi herpeszt tényleg a lakosság 60%-a hordozza?

Figyelt kérdés
Félek, hogy elkaphattam a páromtól, nem rég aktus volt köztünk, rá 2 napra neki elkezdett fájni a nemiszerve és ki is jöttek rajta hólyagok. Igaz, hogy a lakosság 60%-a hordozza?

dec. 7. 23:14
 1/10 anonim ***** válasza:
55%

Nem igaz, nem kell neki mindent elhinni, csak mert leplezi, hogy félredugott. Egyébként meg ha korábban kapta el, és már sokszor kiújult neki, akkor igazán szólhatott volna neked, hátha akkor nem akarsz vele szexelni, mert rohadt kellemetlen negyedévente szenvedni tőle...

Egyébként pedig ha rákeresnél a neten esetleg, fontos információkat szerezhetnél róla.

dec. 7. 23:21
 2/10 anonim ***** válasza:
37%

Nem! Csak azok hordozzák, akik a gumeszről azt hitték az megvéd tőle. Spojler: nem véd. HPV ellen sem!

kb. 10% -ra tehető a fertőzöttek aránya. Ebben benne vannak a szexmunkások is. Nem gyógyítható.

dec. 7. 23:32
 3/10 anonim ***** válasza:
67%

Cserébe folyamatos problémát sem okoz. Ha kiújulnak a tünetek (általában mert legyengül az immunrendszer), az kellemetlen és olyankor tényleg kerülni kell a másikat. De egyébként tünetek nélkül az ég világon semmiben nem másabb az életed.

Nekem volt, így biztosan hordozom (és nem, nem k*rtam félre, sőt még a barátommal se feküdtünk le addigra, szűz voltam). De gyakrabban vagyok influenzás, ami esetén ugyanúgy távol kell tartanom magam a páromtól, mint hogy ez kiújuljon.

dec. 8. 06:04
 4/10 anonim válasza:
0%
Szűz voltam (17 évesen) és ugyis kijött a herpeszem. Erről ennyit. Nem csak nem uton kaphatod el. Eleg egy rosszul eltisztitott villa amivel etteremben eszel
dec. 8. 07:32
 5/10 anonim válasza:
100%
#4 a nemi herpesz nem egyenlő azzal ami a szádon jön ki
dec. 8. 09:46
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
#4 Ha feldugod magadnak azt a villát, akkor valóban elég.
dec. 8. 10:01
 7/10 anonim válasza:

5

Nemi volt! Szüz voltam. ( Nem, petting sem volt.)

A gimik mosdó higieniás korulmenyei nem a legjobbak

dec. 8. 10:09
 8/10 anonim ***** válasza:
Nemi herpesz vagy gomba 🍄. Hólyagos akkor valószínűleg gomba.
dec. 8. 10:22
 9/10 anonim ***** válasza:

Ne beszéljetek már össze vissza hülyeségeket!

Nem hordozza a lakosság 60%-a! Bőr-bőr érintkezéssel terjed, fertőzött területről, ami lehet akkor is fertőző, ha látványos tünetet nem látsz.

Hólyagos: nem gomba.

Óvszer: nem 100%-ban véd, de nyilván akkor nem véd, ha a nem fedett bőrterületen fertőzés van és azzal érintkezik a másik ember. Nem az óvszeren szivárog át a vírus.

Nem otthoni wc-re meg soha ne üljünk rá! - de nem tudhatod, hogy onnan kaptad-e el.

dec. 8. 12:28
 10/10 anonim ***** válasza:
S csak annak örülj h herpesz. Nem nem hordozza a lakosság ahogy a HIV vírust és a HPV-ét sem. A nemi herpeszt nemi úton lehet elkapni vagy azzal fertőzött tárggyal érintkezve. Az antivirális kezelést minél előbb kezdjétek el illetve egy vér, vizeletlabort is mert a nemi herpesz nagyon csúnyán el tud fajulni. A kedves párod csúnyán bekapta vhonnan. S ne etessen marhaságokkal. Amúgy jellemzően a prostik, melegek betegsége illetve akik gyakran cserélnek partnert.
dec. 20. 15:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!