Nemi herpeszt tényleg a lakosság 60%-a hordozza?
Nem igaz, nem kell neki mindent elhinni, csak mert leplezi, hogy félredugott. Egyébként meg ha korábban kapta el, és már sokszor kiújult neki, akkor igazán szólhatott volna neked, hátha akkor nem akarsz vele szexelni, mert rohadt kellemetlen negyedévente szenvedni tőle...
Egyébként pedig ha rákeresnél a neten esetleg, fontos információkat szerezhetnél róla.
Nem! Csak azok hordozzák, akik a gumeszről azt hitték az megvéd tőle. Spojler: nem véd. HPV ellen sem!
kb. 10% -ra tehető a fertőzöttek aránya. Ebben benne vannak a szexmunkások is. Nem gyógyítható.
Cserébe folyamatos problémát sem okoz. Ha kiújulnak a tünetek (általában mert legyengül az immunrendszer), az kellemetlen és olyankor tényleg kerülni kell a másikat. De egyébként tünetek nélkül az ég világon semmiben nem másabb az életed.
Nekem volt, így biztosan hordozom (és nem, nem k*rtam félre, sőt még a barátommal se feküdtünk le addigra, szűz voltam). De gyakrabban vagyok influenzás, ami esetén ugyanúgy távol kell tartanom magam a páromtól, mint hogy ez kiújuljon.
5
Nemi volt! Szüz voltam. ( Nem, petting sem volt.)
A gimik mosdó higieniás korulmenyei nem a legjobbak
Ne beszéljetek már össze vissza hülyeségeket!
Nem hordozza a lakosság 60%-a! Bőr-bőr érintkezéssel terjed, fertőzött területről, ami lehet akkor is fertőző, ha látványos tünetet nem látsz.
Hólyagos: nem gomba.
Óvszer: nem 100%-ban véd, de nyilván akkor nem véd, ha a nem fedett bőrterületen fertőzés van és azzal érintkezik a másik ember. Nem az óvszeren szivárog át a vírus.
Nem otthoni wc-re meg soha ne üljünk rá! - de nem tudhatod, hogy onnan kaptad-e el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!