Átázott a cipőm a hóban, az egyik zoknim kicsit koszos is lett, városban vagyok, lehet bajom ettől?
Figyelt kérdés
nov. 22. 07:54
1/9 A kérdező kommentje:
Egy kb 2 óra múlva tudok zoknit meg cipőt cserélni
nov. 22. 07:55
2/9 A kérdező kommentje:
Nincs seb a talpamon, talán mintha az egyik kezdene kicsit hólyagosodni
nov. 22. 07:55
3/9 anonim válasza:
Nem jó, mert a víz vezeti a hőt, és így gyorsan elvonja a testedtől.
" Az átázott ruha 3-szor annyi hőt von el az adott testrészről,"
Ezért mondják, hogy télen az izzadás se jó, és nem úgy kell öltözni, hogy meleged legyen és izzadj.
Gondolom nem tudsz bemenni meleg helyre, autóba stb.?
4/9 anonim válasza:
* "Ezért mondják, hogy télen az izzadás se jó, és nem úgy kell öltözni, hogy meleged legyen és izzadj."
Ezt nem azért írtam, mert hogy ez történt, hanem hogy erre is figyelni kell, ehhez képest az átázás még rosszabb..
5/9 anonim válasza:
Ha volna ruhabolt a közelben, lehet beugranék vennék 2 pár zoknit és egymásra venném, így a cipővel érintkező nem közvetlen a lábaddal érintkezne, azaz amit a cipőből elszív lassabban érne a lábadig.
6/9 A kérdező kommentje:
Most meleg helyen vafyok, levettem a cipőt, csak kb másfél óra múlva tudok cipőt venni. A kosz nem baj?
nov. 22. 08:24
8/9 A kérdező kommentje:
Na egy órát a radiátornál melegítettem a cipőt meg szakaszosan a lábamat is zokniban, remélem nem lesz megfázás belőle 10 körül veszek új zoknit meg cipőt
nov. 22. 09:08
9/9 anonim válasza:
Olyan nincs, hogy legfázás
Max megfagyni lehet. A betegségekhez valami kórokozó is kell. Kellemetlen ami történt ennyi. Felejtsd el ha megszáradt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!