Ugye nem kapok pészmékert vagy ilyesmit?
Nem tusom hogy kell írni bocsi!
Szóval 42 éves vagyok 104 kg!
164 magas!
Március óta szedek Betaloc zok 50mg
Dokinő egy sima EKG után adta 2xkéne szednem,de nem szedem csak 1x mert nagyon levitte a vérnyomásomat a pi….ba!
Így a nyugalmi értékem!(pulzus szám)
77
Gyaloglási átlag 115
Futás 130 s volt már
De ennyi!
Nos amit én gondolok
Nyilván nagy testet kell ellátnia a szivemnek ez ok!
A dokinő Kamrai Tachilardiát írt diagnózisnak!
Elmentem egy másik dokihoz ő azt mondj nem vészes és nem kamrai hanem pitvari tachicardia !
Nem akarom műtétet sem meg gyógyszert szedni ennyi idősen!
Nyilván fogynom kéne de próbáltam koplaltam de semmit nem fogytam!!
Nem volt még olyan hogy elájultam volna elsötétült volna a világ stb!
Persze kicsit fulladok ha szaladok a busz után !!
De ennyi
Dec 5-én megyek kardiológiára és nagyon félek mit fognak mondani!!
Mocsok okosórát folyton lesem mennyit ír már megőrülök!
Ha nem lenne nem is tudtam volna ezt meg!!
Hát azt lehet nem kapsz, de egy jó infarktust még kaphatsz.
Irgalmatlan módon el vagy hízva, mellette nem szeded a gyógyszerből az előírt mennyiséget sem, ráadásul nem hogy nem szeded a megfelelő mennyiségű gyógyszert, hanem semmilyen gyógyszert nem akarsz szedni.
Most tulajdonképpen mi a kérdés?
2 lehetőséged van.
Az egyik, hogy szeded az orvos által előírt gyógyszereket, közben elkezdesz szépen életmódot váltani és lefogysz, ha kell dietetikus és személyi edző segítségével, ezzel megadod az esélyt arra, hogy talán 2-3 év múlva elhagyhatod a gyógyszert (nem törvényszerű, de megeshet hogy életmódváltás után a gyógyszer is elhagyható).
A másik pedig az, hogy önkéntes kardiológusos nénit/bácsit játszol, te egymagad vagy az orvos és a páciens is, nem, vagy csak annyit szedsz az előírt gyógyszerekből amennyit te gondolsz, a súlyodat lerendezed annyival hogy "próbáltam fogyni de nem megy" és megadod az esélyt arra, hogy a 40-es éveid végén infarktusban elpatkolsz.
Ez nem játék...
Ez nem olyan, hogy amíg nem sötétül el a világ addig nincs gond, ha meg majd elsötétül utána majd szedem a gyógyszereket.
A szív-és érrendszeri problémáknál jó eséllyel 1x fog elsötétülni a világ, jó esetben ott helyben eldobod a kanalat, rosszabb esetben életed végéig ellátásra szorulsz egy stroke után.
Persze olyan orvosok akik azért tanultak hogy kiny……..k az embereket mert ezek már nem orvosok a gyógyszercégek elkötelezettjei!
A covid hisztériát vedd példának
Én egy orvosban nem hiszek soha többé!
Csak azt kérdeztem ugye nem e kell ilyen esetben!
Kösz a semmit második válaszadó
Hülye vagy mint a seggem
"ezek már nem orvosok a gyógyszercégek elkötelezettjei!"
Akkor miért nem úgy élsz, hogy ne legyen szükséged gyógyszerekre (legalábbis amiatt ne, hogy el vagy hízva)?!
"Én egy orvosban nem hiszek soha többé!"
Hanem csak a mikben? A könyvtárosokban, vagy mikben? Mi a te foglalkozásod, hogy ilyen bátran felül akarod bírálni az orvosokat?...
"Csak azt kérdeztem ugye nem e kell ilyen esetben!"
Mi nem tudhatjuk, csak az az orvos, aki ismer is téged, meg is vizsgált, meg eleve ki is van képezve arra, hogy diagnózist adjon és terápiát javasoljon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!