Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Tüszős mandulagyulladásnál...

Tüszős mandulagyulladásnál mit vegyek be a fájdalomra míg nem jutok el az orvosig?

Figyelt kérdés

Kislányom ovis és itthon volt a héten tüszős mandulagyulladással. Úgy néz ki elkaptam tőle, mert reggel óta fáj a torkom, viszont már borzasztóan fáj és hőemelkedésem is van, fáj mindenem, feküdni tudok csak. Belevilágítottam a számba és láttam, hogy tiszta piros a

mandulám és tele van fehér

foltokkal. Csak hétfő reggel lesz orvos, addig mivel csillapítsam a fájdalmat, akinek volt már ilyen baja milyen fájdalomcsillapító srgített legjobban? Szerintem életemben nem fájt még így a

torkom, alig bírok nyelni. Flektor, Cataflam, Algopyrin van itthon.

#tüszős mandulagyulladás, mandulagyulladás, torokfájás,
nov. 9. 17:50
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Még szerencse, hogy pont a héten irattam és ki is váltottam, mikor a lányom gyógyszereit. Ezek után biztos nem lesz egy olyan nap se, hogy ne legyen itthon. Kicsit fáj, de jól eltompult a fájdalom, nincs az a szúró, erős fájdalom minden nyelésnél, enni is tudtam.
nov. 9. 19:54
 12/14 anonim ***** válasza:
3x1 fájdalom csillapító + szopogatós torokfertőtlenítő, sós vizes gargarizálás hetfőig.
nov. 9. 20:27
 13/14 A kérdező kommentje:
Rendben, csak kihúzom így addig.
nov. 9. 20:32
 14/14 anonim ***** válasza:
1830 az ügyelet száma, muszáj felvenniük.
nov. 9. 20:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!