Tegnap este csináltam egy lyme kor tesztet, negatív volt, nem dobtam ki, ma reggel ránéztem pozitív. Ez mégis hogy??? Rá van írva hogy 10 perc után értékelhető, de ha nincs semmi hogy lesz mégis több óra után pozitív ha nincs fertőzés?
Figyelt kérdés
nov. 8. 08:47
1/2 Metionin válasza:
Ahogy szétázik a teszt, a kontroll csíkról leázik a cucc és rámegy a target csíkra, ezért lesznek az ilyen tesztek időn túl értékelhetetlenek.
2/2 anonim válasza:
Az hogy az nem pozitív, hanem ún. szellem csík. 🤦 Mint a terhes teszteken. Ha idő után olvasod le, látszik azon is a csík, de az már fals eredmény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!