Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Nem tudom felköhögni a slejmet...

Nem tudom felköhögni a slejmet és már nagyon rossz érzés. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Érzem, hogy slejm van a torkomban és fel is tudom onnan köhögni viszont nem annyira, hogy ki is tudjam köpni, ezért muszáj mindig visszanyelnem. Már nagyon idegesít és rossz érzés is van a torkomban. Ugye attól nem lehet bajom ha lenyelem mert nem tudom felköhögni teljesen? Légyszi segítsetek!

okt. 16. 18:16
 1/8 anonim ***** válasza:
53%
Nem lesz tőle bajod. Naponta nagyon sok taknyot lenyelünk, akkor is amikor egészségesek vagyunk. Általában hátra lecsorog a torokba. Vegyél köptetőt a gyógyszertárban, az segít majd.
okt. 16. 18:24
 2/8 A kérdező kommentje:
Köszi, ettől megnyugodtam. Csak mert olvastam ilyeneket egy másik kérdés alatt, hogy ha nem köpjük ki meg is lehet tőle fulladni. Csak most estére lett egy furcsa érzés a torkomban, mintha valami meleg folyna benne. Most ez elég hülyén hangzik de ehhez tudom hasonlítani legjobban.
okt. 16. 18:28
 3/8 anonim ***** válasza:
Van ilyen érzés pl. mikor arcüreg-, vagy homloküreg-gyulladás miatt csorog le a váladék hátra. Nekem ilyenkor segit a tengervizes, vagy a Salvusvizes orrspray. A használatával könnyebben ki tudom fújni a váladékot, s akkor nem, vagy csak kevesebb csorog hátra.
okt. 16. 18:55
 4/8 A kérdező kommentje:
Én náthás nem vagyok. Egyedül ez a köhögés. Lehet a slejm csorog le és azt érzem?
okt. 16. 19:23
 5/8 anonim ***** válasza:
Nem kell ahhoz, hogy hátracsorogjon, hogy náthásnak érezd megad.
okt. 16. 19:26
 6/8 anonim ***** válasza:
Nekem fájni szokott a torkom attól, ha takony túltermelődésem van. A múltkor is amikor megfáztam, akkor nem csorgott egy picit se az orrom, de a torkomban folyamatosan volt.
okt. 16. 19:40
 7/8 anonim ***** válasza:
Velem ugyanez van, és az a rossz hírem, hogy már lassan két hónapja köhögök. Bármit próbáltam, nem igazán tudtam felköhögni a slejmet. A környezetemben többen vannak így. Most a covidra jellemző az elhúzódó köhögés. Volt antibiotikum, lándzsás utifű, köptető, minden egyéb, de egyik sem segített igazán. Éjszakánként fulladásos köhögésem volt. Most van már némi javulás. Jobbulást neked!
okt. 16. 20:06
 8/8 anonim ***** válasza:
Szedj Ambroxolt.
okt. 17. 19:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!