Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Milyen kenőcs van nemi herpeszre?

Milyen kenőcs van nemi herpeszre?

Figyelt kérdés
2010. nov. 3. 23:10
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Olyan,amilyet az orvos felír neked meg a partnere(i)dnek is. Ilyesmit nem lehet csak úgy találomra megvenni,hátha majd használ...
2010. nov. 3. 23:12
 2/4 anonim válasza:
0%
Libazsír
2010. nov. 3. 23:33
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Libazsír? Jézusom! Kedves kérdező, ezzel a problémával bőrgyógyászhoz és ne nőgyógyászhoz fordulj, de minél hamarabb. Édesanyámnak volt ilyen jellegű herpesze,és bőrgyógyászhoz ment, aki kikezelte. De addig apukámmal nem élhettek nemi életet, amíg a herpesz el nem múlt. Viszont nagyon sokáig szedte a Hepavír kapszulát, ami erre nagyon hatásos. Kenni nem tudommivel kell, éppen ezért fordulj oroshoz, nehogy félrekezeld ezt a csúnya herpeszt. Bárki elkaphatja, édesanyám soha nem csalta meg az aput, de apu sem őt, így a doktornő azt mondta neki, ez immungyengeségtől, stressztől, megfázástól is előjöhet.Tulajdonképpen ez egy ideggyulladás.
2010. nov. 3. 23:39
 4/4 anonim ***** válasza:
0%

Én grépfrútmagcseppel ecseteltem,semmi más kenőcsöt, gyógyszert nem használtam, ja meg nagy dózisban szedtem a C vitamint mikor előjött.

Az elején 2 havonta kiújult, majd egyre ritkábban és egyre enyhébben, szinte észre sem venni.

Lényeg, amint érzed, hogy kezd kiújulni, fontos a megelőzés.

C vitamin azért is ajánlott, mert ez a vírus akkor aktivizálódik, mikor az immunrendszered legyengül bármilyen ok miatt.

2010. nov. 4. 00:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!