Miért fájhat a torkom az egyik oldalt?
Figyelt kérdés
Nagyjából egy két hete kezdtem el érezni a fájdalmat, 2 napja pedig beteg is lettem. Már jobban vagyok de a torkom bal oldala még mindig eléggé fáj, pedig napi 2-3 strepsils-t veszek be, neocitrant is ittam már a 2 nap alatt. Csak az egyik oldalt fáj, a jobb oldaltól eltekintve pirosabb, az erek is jobban látszódnak körülötte.szept. 26. 22:07
1/5 anonim válasza:
Gyulladt. Kérj gyógyszert a háziorvostól. Ha nem múlik, menj gégészhez.
Mandulád megvan még?
2/5 A kérdező kommentje:
Igen, eddig soha nem volt vele semmi gond.
szept. 26. 22:13
3/5 anonim válasza:
Mandulagyuszi, torokgyuszi, gegegyuszi de reflux is lehet.
A strepsils szó szerint semmit nem ér. Strepfen, tantum verde vagy mebucain azok meg csokentik is a fajdalmat. De gyogyitani azok sem fognak. Ha virusos akkor ki kell pihenned, ha bacis akkor csak az orvos altal felirt antibiotikum fog segiteni.
Es ha pl torokgyulladas akkor siman eltart 3 hetig is
4/5 A kérdező kommentje:
Hűha, jól hangzik. :')
Ma megyek házi orvoshoz, remélem nem annyira komoly, utolsó évben járok a suliban, nem lenne most a legkedvezőbb egy hosszas betegség.
szept. 27. 08:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!