Terhesség fenn áll vagy fertőzés lehet?
Figyelt kérdés
Egyutt let utan 2 hettel kesobb par nap elteressel 2 negativ tesztem lett.
Ekkor megnyugodtam és lefeküdtem a barátommal, de utána kicsit élénk vörösen véreztem. Újra pánik esetleg terhesség így még szerintetek fenn áll?
Sokszor elojon gombás fertőzés, valamint nem normalis folyas, lehet ez is állhat az útjábán vagy száraz voltam mert nem volt előjáték és kidörzsölt?…Nogyogyaszomhoz megyek par nap mulva, de nagyon felek hogy terhes lehetek
szept. 9. 08:12
2/4 A kérdező kommentje:
Fogamzasgatlot szedek, van hogy sajnos elfelejtem bevenni ritkan, de potlom mindig oylankor
szept. 9. 08:16
3/4 anonim válasza:
Ha kihagysz egy tabit, akkor attól is lehet rövid vérzés, hisz pont emiatt szokott lenni a megvonásos vérzés is két levél között.
4/4 A kérdező kommentje:
Igen, de most nem hagytam ki, oda figyeltem nagyon. Eloszor a ket negativ teszt megnyugtatott, de igy mar nem…
szept. 9. 08:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!