Mi lehet ez a betegség és hogyan orvosolható?
Sziasztok, olyasmi “megfázásom” van, hogy napközben nem szoktam fázni, nem is érzem a tüneteket, majdnem minden rendben van kivéve néha eldugul az egyik (általában inkább a jobb oldali) orrom. Ha tüsszentek, csak akkor érzem meg az orromban a tipikus megfázásos érzést. Ha lefekszek háton, eldugul mindkét orrom, arra szoktam éjfélkor vagy hajnalban felkelni, hogy egyáltalán nem kapok levegőt az orromon keresztül, mintha falak lennének benne (orrcsepp szinte semmit se ér (nasivin classic)). De nem remegek, tudok rendesen dolgozni nem is veszem sokszor észre, hogy beteg lennék. Ha fújom az orromat és erősen fújom, akkor biztos hogy el szokott dugulni az orrom. Sokszor nem is merem fújni, mert egy gyenge fújás után is eldugul és színtelen a takony színe, nem sárgás meg semmi.
Van erre valami normális orrcsepp vagy gyógyszer? Ez nem az a megfázás, amit ismerünk, ez kicsit más. Most is hajnalba kéne kelnem de nem kapok orromon levegőt, és számon meg nem jó, mert kiszárad és akkor arra szintén felkelek és csak szenvedek az ágyban.
Hát akkor meg is van. A por. Az mindenhol ott van. Menj el orvoshoz ahol írnak rendes, jó, folyamatosan használható orrsprayt, ami nem károsítja hosszú távú használat mellett az orrnyálkahártyádat.
Az ilyen vény nélküli vackokkal nem sokra mèsz.
Jó lenne antiallergén ágynemű garnitúra és gyakrabban mosni az ágynemű huzatot is, mondjuk hetente.
De akkor is kell az orrspray vagy rendes gyógyszer.
Vírusos járvány van (dokim mondta), mi a feleségemmel elseje óta dögrováson vagyunk, nálam kezdődött 2 nap múlva már lázam volt haradik napon páromat is átfertőztem...
https://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__betegsegek__1275791..
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!