Ha nekem van egy seb az ujjamon és egy AIDS-es férfi spermája belekerül a sebbe, akkor elkaphatom az AIDS-et?
Szerintem is kicsi az esélye,de ez már egy olyan helyzet,ahol számolni kell a fertőzéssel!
Nem vagyok szakértő,úgyhogy nem 100%!
Hát ne kerüljön bele!
Tudom, hogy nem vagy ilyen helyzetben csak kérdezel, de:
1 tudod, hogy seb van az ujjadon, mégis megteszed
2 tudod, hogy AIDS-es a férfi, mégis kezdesz vele
3 nooormááális? :DD
Komolyra fordítva, elkaphatod nagyon is. Simán el lehet kapni ennyitől is, ez a betegség épp erről szól sajnos. De persze lehet, hogy szerencséd van és akkor nem kapod el.
a HIV vírus az ondóval is ürül, ezért igen, tovaterjedhet így is a betegség. Meg kell azonban jegyezni, hogy szabad levegön a HIV partikulumok nem sokáig életképesek, úgyhogy inkább a "friss" ondónak van esélye a fertözésre.
Tekintve pedig, hogy egy szokványos heteroszexuális közösülés során a fertözött férfi csak 0,1% eséllyel adja át a vírust a nönek, így még tovább csökken a fertözödés esélye még akkor is, ha -ahogy írtad- az ondó a friss sebre kerül.
Hello en. 37 éves. no. vagyok. egészségesen. élek. a. volt. Férjemmel. 6 hónappal. ezelott. voltam. Svájcban. Mivel. Ott élünk.tiszta helyen es. Voltunk. szexmoziban. Ahol. Egymást. Szórakoztattuk. Vólt ott. egy. no aki. rengeteg. pasit. Meleg. pasikat. Kielégített. Sajnos a. Férjemet. Is. orálisan. Ki elégítette. de. Nem. élvezett. El. benne. Másképp nem. volt. Vele utana a. férjem. velem. Volt. Ugye. Igy. nem. kaphattam. AIDS-et. Nagyon. Felek. Mert. Lassan. 3- 4 hete. fújom. a. Orrom. Megfázás. egyik percben köhögök elmúlik aztan ujra köhögök ilyen rohamok jonnek rám aztan elmulik olyasn mintha alergia volna .. Rettegek. ..a. férjemnek. semmi baja jol van
plusz hónapokkal ezelott kb 6 . volt otta ujjaimnál egy kis hajszál olyan mint a horzsolás karcolás és ara ment a spermaja valakinek a szexmoziból csípett egybol mostem le kolniztem be elmult .. azota nem volt semmi bajom ugyértem semmiféle aids tünetem .. ugye igy nem kaphattam el semmi mer eltelt azota fél év kb ..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!