Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Miért fáj iszonyatosan a fülem?

Miért fáj iszonyatosan a fülem?

Figyelt kérdés
Ma reggel arra ébredtem, hogy fájt a fülem, nem is kicsit. Tegnap sokat medencéztem, és ha víz ment a fülembe, azt mindig kiugráltam (akkor még nem fájt). Múlt héten voltunk a Balatonon nyaralni, és ha ott is víz ment a fülembe, azt is mindig ki ugráltam. Mi lehet a gond?

júl. 22. 23:49
 1/3 A kérdező kommentje:

Ezt nem írtam oda:

Szinte mosolyogni, se inni nem tudok úgy fáj.

júl. 22. 23:50
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem középfülgyulladás lesz ha ehhez köthető okból fáj.

Hiába ugrálod ki a vizet, a bacik sajnos bent maradnak és ritkán de okozhatnak fertőzést.

Antibakteriális de minimum gyulladáscsökkentő fülcsepp kell.

Menj orvoshoz mondd el neki ezeket a vadvizi strandolásokat mert antibiotikumot már nem adnak csak úgy, a strandon a rengeteg klór miatt meg nehezen jutnának veszélyes bacik oda.

júl. 23. 00:10
 3/3 anonim ***** válasza:
Fürdőben, uszodában, nyíltvízi strandon előfordul, hogy kórokozók vannak a vízben. Ez okozza. Ha nem múlik el pár nap alatt, érdemes orvoshoz menni.
júl. 28. 23:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!