Mi a véleményetek a (forever) Aloe vera gélről?
Sziasztok! kislányom holnap lesz két éves..közel 2 hónapja járunk bölcsibe..mint ahogy szokott lenni minden bacit elkap... hétfőn vidáman megyünk..kedden nyűgösen, ha szerdán még vinni tudom akkor jó hetünk van...:):)
köhögés , láz, hasmenés..minden ami a kezdeti időkbe benne van.. Hallottam erről a gélről, hogy "nagyon jó" azok véleményét szeretném aki már használta a készítményt pozitív és negatív véleményt egyaránt szívesen fogadok.
segítséget előre is köszönöm.
Döbbenet, hogy egyesek miket leírnak. A mi babánk fél éves kora óta issza és semmi baja nincs. A nagyobb most 3 éves ő 2 éves korában kezdte. Nem is tudom, hogy mitől lenne baja a gyomornak. Attól, hogy növényi tápanyag kerül bele??
Na ne röhögtessetek már!
A kedves "hozzáértő"-nek abban igaza van, hogy az aloe "egyes fajtái" hasmenést okoznak - ugyanis a több száz aloefajta közül mindössze 3 alkalmas emberi fogyasztásra.
A kérdező pont e 3 fajta egyikének, az orvosi aloe néven is ismert aloe verának (Aoe Barbadensis Miller) a szabadalmaztatott eljárással stabilizált géljére kérdezett rá, melyben nincs hashajtó hatású aloin.
Az aloe vera csak a levele külső részében tartalmaz aloint, a levél közepén lévő gélben nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!