Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Magas eozinofil és kálcium...

Magas eozinofil és kálcium szint a vérben mire utalhat?

Figyelt kérdés

Magas eozinofil érték (0.50 ig jó és 0.85 lett illetve %-ban 4% ig jó és 7.1 az eredmény), illetve magas kálcium szint (a labor szerint 2.54 ig jó és az eredmény 2.61 lett)

Mire utalhatnak ezek?

A fehérvérsejtszám is picit magasabb 10.0 ig jó és 12.0 lett.

Nagyon aggódom, persze hétfőn rákérdezek a háziorvosnál de pénteki mintavétel volt így előbb sajnos nem tudok.

Okozhatta esetleg foggyulladás mert előtte 2 nappal begyulladt az egyik fogam illetve az ínyem is sajgott vagy esetleg gyógyszer szedése okozhat ilyet? (Vesekőre gyógyszerek, Rowatinex, Omnic tocas)?

Próbáltam neten utánaolvasni de csak bepánikoltam attól amiket találtam itt hátha valaki tud kissé megnyugtatóbb válasszal szolgálni

jún. 8. 17:40
 1/4 Ypszilon1980 ***** válasza:
Hát, most a vesekő hogy jött ide? Ezzel semmit sem fognak kezdeni, alapproblémákat kell kezelni.
jún. 8. 19:50
 2/4 A kérdező kommentje:
Hát úgy hogy vesekövem van ami el van akadva a vesevezetékben arra kell szedni a gyógyszereket. ESWL-re megvan az időpont és kellett hozzá nagylabor. Innen a vesekő és a gyógyszerek
jún. 8. 20:43
 3/4 anonim ***** válasza:
Mivel a fehérvérsejtszám is magasabb, valószínűleg a gyulladt fog miatt van. De allergia vagy bélférgesség esetén is emelkedett a eosinophil granulocyták száma. Gyógyszer ezeket nem okozza.
jún. 8. 21:18
 4/4 Ypszilon1980 ***** válasza:
Ja, hát akkor kőzúzás után majd kontroll kell ezekből,fvs lehet magasabb emiatt.
jún. 9. 10:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!