Kérnétek ebben a helyzetben a veszettség elleni oltást+tetanuszt?
2 napja éjszaka nyitva maradt a szobában nálam az ablak és berepült egy kis denevér. A lányom riadt fel rá,befogtuk,elengedtük.
Másnap átnéztem a lányomat meg magamat is emiatt,mert ki tudja meddig lehetett bent. Rajta nem találtam semmit,de magamon igen, 2 apró pöttyöt a karomon,ami utánanézés alapján nagyon hasonlított egy esetleges harapásra. Megmutattam a háziorvosnak, szinte kinevetett,meg fogalma sem volt rola ,hogy mit csináljon amúgy,ha az is lenne,így átmentem az ügyeletre ,hogy ott is ránézzenek. Ott már nem nevettek,azonnal kórházba küldtek,megnézte egy orvos és azt mondta,hogy ha 0,1% esélye is van,azért érdemes felvenni az oltásokat, hogy véletlenül se legyen baj.
Visszatértem a háziorvoshoz aki teljesen felháborodott,hogy nem fogja beadni,mert indokolatlan..de végül megírta a papírokat.
Őszintén,kinek lehet hinni ilyen helyzetben? Minden orvos mást mond és teljesen hülyének néz néhány,pedig én tényleg csak le akartam csekkoltatni,mert van egy enyhe egészségügyi szorongásom ami nem hagy nyugodni ilyenkor...
Ti beadatnátok?
#11.
Ne bántsd a kérdezőt, mert az is lehet, hogy egy kardfogú tigris ugrott be az ablakon. (olyan kisméretű)
Annak is hasonló alakú a harapása, és azok aztán nagyon veszettek tudnak lenni.
Szóval teljesen jogos az injekció iránti óhaj! 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!