Mennyire kell lereszelni a lábkörmöket gomba elleni amorolfinos kezelés előtt?
Figyelt kérdés
Elég egy pár perces felérdesítés vagy erősebben vagy esetleg csonkig kell reszelni?2024. máj. 18. 05:01
1/5 anonim válasza:
Amennyire csak lehetséges.
Ha rám hallgatsz, nem vesződsz vele. Nekem speciel nem segített.
Nekem a teafa olaj hozta helyre. Jóval olcsóbb és rendkívül hatékony!
Mindkét lábam nagykörme annyira volt gombás, hogy az egyikről a köröm le is vált teljesen. Minden drága cuccot kipróbáltam. 3 év után teafa olajjal szépen rendbejött. Büdös, de nem bánod meg.
2/5 A kérdező kommentje:
Én is kínlódom évek óta vele. Teafaolaj időszakon már túl vagyok. Orvosnál is voltam, laborban is. Az orvos szorgalmazta ismét, hogy az amorolfinnal kezeljem és 5 hónapja csinálom is. Azt viszont az orvos is rám bízta, hogy mennyire reszeljem le.
2024. máj. 19. 14:18
3/5 anonim válasza:
Hogy alkalmaztad a teafaolajat? Nem mindegy ugyanis!
4/5 A kérdező kommentje:
Csak bekentem. Biztos nem jól csináltam, de most az amorolfint nem adnám fel, mert ugyan nem múlt el, de nagyon halványan van csak meg. Lehet, hogy elmulasztja.
2024. máj. 19. 19:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!