Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Miért van hányingerem ha csak...

Miért van hányingerem ha csak buszban utazok?

Figyelt kérdés
Kocsiba nincs hányingerem, se sehol máshol, csak buszon. Ma osztálykiránduláson a buszban olyan szinten megeredt a nyálam, és úgy éreztem, most azonnyomban behányok. Már majdnem kértem egy zacskót. De pár mélylevegő vétellel elmúlt. Nem ettem semmi olyat, nem is ittam, egy kicsit telefonoztam. Lehetséges ez?

2024. máj. 15. 23:35
 1/6 A kérdező kommentje:

Ezt nem írtam oda:

Elkezdett zsibbadni hirtelen a lábam, karom, mindenem. A fogaim is zsibbadtak szószerint.

2024. máj. 15. 23:35
 2/6 anonim válasza:
100%

"Tengeri betegség"

Nekem is van. Telefonozni, könyvet olvasni nem szabad. Az ablakon kell kifele bámulni a tájra. Ha van rá mód, akkor előre kell ülni és a szélvédőn nézni kifele.

[link]

2024. máj. 16. 02:53
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is volt kiskoromban, savanyú cukrot szopogattam és attól elmúlt.
2024. máj. 16. 07:44
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszi ::D
2024. máj. 16. 20:27
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Ne olvass, és ne nézd a telefonod buszon utazás közben. Én is így vagyok, de még szédülök is. Érdekes, hogy kötött pályás utazásnál, vonaton, villamoson olvashatok gond nélkül.
2024. máj. 20. 11:16
 6/6 Csingilingg88 válasza:
Nekem is van ilyen, de nekem csak autóban. Se buszon, se vonaton, se metrón sehol máshol.
2024. jún. 1. 12:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!