Nicola73 kérdése:
Meddig tart a torokgyulladás ?
Figyelt kérdés
Elkaptam valami szörnyű erős torokgyulladást. A hangszallagjaimra is ráment. Voltam orvosnál és AKTIL DUO antibiotikumot írt fel. Még csak 3 szemet vettem be, de mondta hogy hamar hat. Se láz se orfújás csak torokfájás és gyulladás. Volt valakinek hasonló és hogy kezelitek?2024. máj. 3. 16:02
1/3 anonim válasza:
Szedd be azt az adagot amit az orvos előírt, és ha utána se múlik, na akkor lehet aggódni. De akkor se ide írj, hanem menj vissza az orvoshoz. És ha orvos kezel, ne keress más, alternatív gyógymódokat. Vagy ha azt keresel, ne menj orvoshoz.
2/3 A kérdező kommentje:
1-es teljesen igazad van. Nem is akarok kibújni az orvosom előírása alól csak keresek olyan valakit akinek hasonló valószínűleg bakteriális fertőzése volt.
2024. máj. 3. 16:20
3/3 anonim válasza:
Nekem 1-2 hétig szokott az ilyen általában tartani. Igyál teát, az is segíthet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!