Kifakadt, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Volt egy korábbi posztom, hogy valami van az ánuszom mellett. Folyamatosan követtem, a doktornő pattanást mondott és felírt bactroban kenőcsöt. Most elkezdett gennyezni, mit tegyek?
Itt vannak a képek kb időrendi sorrendben, hogy hogy alakult.
Mostmár jön belőle a genny, nyomkodjam? Ne nyomkodjam? Csütörtökre van időpontom sebészetre, de ha addig gennyezik akkor agyvérzést kapok. Azt se tudom miez, nem merem nyomkodni.
ápr. 23. 19:55
21/33 anonim válasza:
Kérdező! Mi van veled, voltál orvosnál?
22/33 A kérdező kommentje:
Nem sok, tegnap kifakadt, lekötöttem. Holnap megyek 10:15-re, mondom ezt a kis időt kibírja. Jó sebészhez megyek szerencsére. Mist kb ugyanúgy néz ki, csak nem gennyezik. Inkább izgat hogy utána mennyire lesz érzékeny meg mennyire kell vigyázni arra a pontra.. Sajnos ez nem olyan, hogy kinyomják és egyből eltűnik
ápr. 24. 15:14
23/33 A kérdező kommentje:
Elég kellemetlenek így a mindennapok, hogy ennyire kell vigyázni meg tisztán tartani folyamatosan
ápr. 24. 15:15
24/33 anonim válasza:
sebészhez megy a seggén egy pattanással :D
25/33 A kérdező kommentje:
Látszik, hogy mennyire biztos a pattanás.. ha csak annyi én lennék a legboldogabb, de akkor se szemorvoshoz kell menni vele.
ápr. 24. 17:18
26/33 A kérdező kommentje:
Voltam dokinál, szerencsére olyanhoz kerültem aki mindent műteni akar 🤷😅
Belül aranyér van, kívül szőrtüsző gyulladás. 1 hét múlva kontroll, ha nem javul kiműtik az aranyeret.
ápr. 26. 11:30
27/33 A kérdező kommentje:
Ahhoz képest amire gondoltam teljesen más lett belőle.. nem mondom hogy örülök, de ha a gyógyszerektől helyrejön akkor nemkell műteni.. jó lenne
ápr. 26. 11:31
28/33 anonim válasza:
Erre tényleg nem gondoltunk, ezért kell orvoshoz menni...
Írd majd meg, hogy mi lett!
Jobbulást kívánunk!
29/33 A kérdező kommentje:
Azt nem értem, hogy ugye aranyérre ülőfürdőt javasolt. Nekünk tustálca van, sőt, család többi tagjának is. Hogy kellene kivitelezzem? Ha lenne kádam minden nap kamillába fürdenék, de bakker..
ápr. 26. 11:47
30/33 anonim válasza:
Egy lavórba tegyél kamillateát és ülj bele. Ha nincs a háznál lavór, egy nagyobb tál is megteszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!