Mit lehet tenni, ha gombás és nem akar segítséget?
A baratom talpa gombás, nagyon hámlik a talpa, es mintha lisztes lenne es idönkent rettentöen vakarja, viszket eleg gyakran.
Be is van repedezve a böre itt ott a talpan.
Par hónap után nekem is kezdett viszketni nagyon a talpam. Semmi mas nyoma nincs, nincs folt, hamlas, de azt olvastam, ha viszket, akkor megis gombás.
A baratom azt mondja, nem gombas, hanem kiszáradt a talpa, es dühös ha szóba hozom, szegyelli magat.
Vettem kremeket, de egyszer bekeni, utana elunja, gomba elleni gyógyszert nem akar szedni, fel a gyógyszerektöl.
Nem kepes egy kezelest vegig csinalni. A laba is könnyen budösödik emiatt. Kezet se szivesen mos es inkabb csak vízzel. Folyekony szappant kihagyja. Szerinte sokszor eleg a víz, hiszen pisiles utan csak fennt fogta a farkat es tiszta a farka.
Es ö sem utálna ha en sem mosnák kezet pisiles utan.
Mert hogy szex közben erint engem ott lennt úgyis.
Mit lehet ezzel a helyzettel kezdeni?
Nem fogod tudni megváltoztatni. Exférjemnek egyfolytában szólnom kellett, hogy vágja már le a lábkörmeit. Sokszor hetekig környörögtem, meg is szúrt éjjelente.
Nem emiatt váltunk el, de az élet más területein sem volt a legönállóbb. Hosszútávon nem fogod tudni elviselni, hogy nem undorodtál még meg? Oké, mindenki kaphat el betegségeket. De ha már reped, hámlik, akkor több hónapja fertőz téged is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!