Van most valami hasonló fertőzés?
Figyelt kérdés
Alacsony láz, ízületi fájdalmak, izomfájdalmak és izomcsomók, csontok is fájnak, extrém étvágytalanság, 3xtrém gyengeség...
Mi lehet ez?
2024. febr. 23. 21:10
1/2 anonim válasza:
Most elég sok fertőzés kóvályog a levegőben. Az izomcsomók alatt mit értesz?
Mert a többi akár influenzaszerű tünet is lehet.
2/2 A kérdező kommentje:
Az máskor is szokott lenni nekem. Befeszül a hátam és borsónyi/golflabdányi izomcsomóim vannak több helyen is. Ez máskor is szokott lenni.
Először frontra gondoltam, meg a ciklussal járó hormonális változásokra. Mert ilyenkor szoktak előjönni.
Aztán kiderúlt hogy azért vagyok jobban kifacsarva mint szoktam, mert lázam is van
Így meg már nem illik a képbe.
Amúgy teljesen influenzaszerű dolgok, csak nincs se torokfájas se semmi mellette.
Szóval passz.
2024. febr. 23. 21:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!