Lehet candida? Milyen vizsgálatokra készűljek?
Fehér pöttyök vannak a székletemben két napja.
Ezelőtt kezeltem sajnos hüvelygombával is, és nem sokkal később a nyelvemen is volt.
Ezek elmúltak, vagyis a hüvelygomba úgy néz ki visszatér ezzel megyek nogyogyaszhoz, viszont nagyon megijedtem hogy a székletemben is fehér pöttyök vannak.
Nagyon félek főleg amiatt hogy kb lehetetlen kiirtani a szervezetből..
A másik gondom, ami miatt szerintem előjött hogy nem eszek normálisan, ugyanis pánikbeteg vagyok és szorongok így sokszor az élet gondolatától felfordul a gyomrom. Szerintem legyengült az immunrendszerem és lehet elszaparodott a candida.
Ha rágondolok is a pánik fog el, félek orvoshoz menni vele, és nagyon kellemetlen az egész.
Aki volt már hasonló helyzetben leírná hogy milyen orvoshoz kell menni milyen vizsgálatokra számítsak és hogy kigyógyult e belőle? Köszönöm
Köszönöm igyekszem jobban és többet enni.
Valakinek valami probiotikum ajánlása van ami jó is? Szájon át szedhető és hüvelyi is érdekelne.🙏
Szia! Sajnos a hüvelygomba azóta is minden hónapban jelen van.
Már szerintem a stressz okozza illetve szerintem lelki eredetű. Igyekszem rendbe tenni magam lelkileg is, ugyanis már más nincs ami okozhatja.
Most még egy vitamin készítményt szeretnék kiprobalni amit dicsernek ha segit mindenkepp megirom
Oh, sajnálom, kitartást és jobbulást!
Sajnos a stressz nálam is okoz mindenféle testi tünetet. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!