Mitől halhatott meg ilyen fiatalon? 😱
Mivel virológus volt, gondolom az oltást is propagálta, de ez most nem lényeg!
Felakasztotta magát? Alapvetően egy normális ember volt! Nem erős ez egy kicsit?
#11 Mondd, te még sosem hallottál a mosolygós depresszióról?
Lehet, hogy az életében most történt valami, amit nem tudott feldolgozni, és úgy gondolta, hogy ez lesz a megoldás.
Nekem két oltásom van, mert annak idején anélkül nem tudtam volna logisztikázni a családi dolgokat, hogy mindenkinek jó legyen, a magánéleti problémáimat nem ezekből következtetem ki, hiszen semmi közük egymáshoz, és nem leszek öngyilkos sem.
Mondjuk azt nem állítanám biztosan, hogy normális vagyok.
"Nekem két oltásom van, mert annak idején anélkül nem tudtam volna logisztikázni a családi dolgokat, hogy mindenkinek jó legyen"
Oké! Mi van azokkal akik oltás nélkül is tudtak logisztikázni?
Egy csomóan változtatásra kényszerültek!
#15 Valószínűleg élik ők is az életüket. De most, hogy mondod, mi van azokkal, akik oltás nélkül öngyilkosok lettek?! Lehet, hogy megbánták, amiért nem vették fel, mert kimaradt nekik ez az élmény?
Látod, konteót gyártani én is tudok, csak nincs értelme.
Egy ember meghalt. Pont.
Egyébként örülök, hogy volt, aki tudta rendezni az életét anélkül is.
Nekem van ismerősöm, aki már a hatodik oltást adatja be, mert egy szerette meghalt oltatlanul, és retteg, mert egy másik is hajszálon múlt, hogy megmaradt ugyanabban a családban.
"Tehát a sors keserű iróniája"
"kikövezze a pokolhoz vezető utat"
Gondolod hogy így lett volna? 🤔
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!