Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Hogy lehetek folyamatosan...

Hogy lehetek folyamatosan beteg ha állítólag remek az immunrendszerem?

Figyelt kérdés
A háziorvosom szerint tip-top az immunrendszerem mégis október óta beteg vagyok. Ezt ùgy kell érteni,hogy egyszerűen nem leszek egészséges, soha egy napra se. A háziorvos ennyivel le is zárta a témát, nem hajlandó tovàbb vizsgálni, nem tudok orvost váltani, nem lehet egyikben sem bízni, ezért keresem a megoldást egyedül.

2023. dec. 20. 23:12
 1/8 anonim ***** válasza:

Hogy vagy beteg minden egyes nap?

Köhögsz? Köhögés az lehet pl. rejtett penésztől a lakásban.

Folyton fáradt vagy? Akkor lehet kialvatlanság, stressz, vagy szén-monoxid szivárgás.

2023. dec. 20. 23:21
 2/8 Ypszilon1980 ***** válasza:
Senkinek sem remek az immunrendszere főleg, ha beteg vagy október óta. Mi a panaszod?
2023. dec. 21. 07:02
 3/8 A kérdező kommentje:
Rettenetesen meg vagyok fázva, de ugye amire azt mondjuk, hogy megfázás az simán lehet torok-vagy mandulagyulladäás stb. Soha nem csak egy kis nátha, hanem nagyon durva.Egy hete hasmenéses vírusom volt, de olyan, hogy majdnem mentőt hívtam. Ahogy vége lett rögtön folytatódott tovább a "megfázással" és nem gyògyulok, minden nap csak rosszabb lesz. Sokszor annyira rosszul vagyok, hogy ágynak esek, annyira levert vagyok, ezért otthon is kell maradnom, az orvos mindig annyit mondott csak, hogy vírusfertőzés. Mikor ùjra mentem dolgozni, nem azért mentem mert jobban voltam, hanem mert muszáj volt. Most érzem, hogy a fülemre is ráhùzódott a fertőzés, minden tele van váladékkal, semmi nem segít, napok óta ùjra és ùjra hőemelkedésem is van, pedig nekem 15 éve nem volt..De az orvosom szerint makk egészséges vagyok👍
2023. dec. 21. 08:53
 4/8 anonim ***** válasza:
48%
Rés a pajzson.
2023. dec. 21. 12:47
 5/8 anonim ***** válasza:
Összekeverte a kartonokat.
2023. dec. 21. 19:59
 6/8 A kérdező kommentje:
Kedves 4. és 5.! Ezeknek a válaszoknak semmi értelme. Megköszönném ha csak olyan válaszolna a kérdésemre, aki érdemben hozzá tud szólni! Köszöntem!
2023. dec. 22. 01:23
 7/8 anonim ***** válasza:
Hát a probléma mint latod magatol nem oldodok meg. Az orvosnak kell elmondanod, hogy kibakarod vizsgaltatni magad, mert ez nem allapot. Helyetted nem tud itt senki cselekedni. A opció házi orvost váltasz, B opció fizetsz maganban, C opció kiállsz magadért. Elmondhatod nyugodtan, hogy a munkád veszélyezteti már ez a sok betegség.
2023. dec. 22. 17:00
 8/8 A kérdező kommentje:
Az a probléma, hogy ezeket az se érdekli.akármit mond az ember nem érdekli őket
2023. dec. 23. 18:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!