Folyamatosan beteg vagyok, mit tegyek?
Tegnap voltam fogorvosnál mert a bölcsességfogam begyulladt (egyik sincs kint teljesen) megnézték és nincs góc, persze a szokásos jött, hogy nincs hely, ki kéne szedni mindet stb. Nem szeretnék egy ilyen borzalmat végigcsinálni ha nem muszáj, mert az orvos szerint lehet talán, hogy gyengíti az immunrendszert ha begyullad a fog (akár akkor is ha nem veszem észre) de nem oka ennek a kálváriának.
Már tényleg nem bírom tovább. Valószínű sose fogok választ kapni.
Ha begyulladt a fogad (gondolom, csak egy) és fáj, akkor azt ki kell húzni, mert másképp nem tud meggyógyulni, ez nem olyan, mintha lyukas lenne egy fog, és be kellene tömni. Meg lehet próbálni antibiotikumot szedni rá, hátha elmúlik a gyulladás.
De én legalább egy kivizsgálás idejéig hazajönnék, itt jobban el tudod magyarázni, mi bajod van, mit érzel, ezeket a béldolgokat is jobban meg tudod beszélni velük. És nem kell magánban menni orvoshoz, azok inkább becsapnak, mint a barátnőmet is, azért beszélték rá egy műtétre, ami végül semmit nem ért, hogy másfél milliót kiszedjenek belőle. A rendelőben megmondták, hogy felesleges a műtét, nem lesz tőle jobb a helyzet, de ő ragaszkodott hozzá, és nem lett jobb. A magán rendeléstől és jobban idegenkedem, mint az államitól!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!