Hány fokon mossak, hogy betegség után a bacik és vírusok elpusztuljanak ruhából?
Sziasztok!
Férjem beteg volt a napokban, valami vírus fertőzést szedett össze.
Tegnap óta már nincsenek tünetei, ezért ha ma is jól lesz már kimosnám a lepedőket, ágyneműt, valamint a pokrócokat, amiket használt.
Sajnos olvastam, hogy min. 60 fokon kellene mosni ilyenkor. Mi van akkor, ha a textilek címkéjén alacsonyabb a megengedett fok? Vagy ti ilyenkor hogy szoktátok ezt csinálni?
Köszi mindenkinek!
Beszerzek ilyen fertőtlenítő mosószert akkor, a Sanytol-os tökéletes is lesz szerintem, és 40 fokra bedobom őket.
#1 Az a baj, ezek a vírusok nagyon makacsan megmaradnak a textílián még napokig, szóval muszáj kimosni. Az egész lakást ki fogom almolni, mert 1 heti betegség gyűlt itt össze.
5.
A virus a legérzékenyebb a kettő közül, a korona már szobahőmérsékleten elpusztul szappanos vízzel.
Az a baj, hogy ez valószínű calici volt. A legellenállób kis rohadék :D ez napokig vígan eléldegél.
Jaa értem, igaz. Akkor mától fogva meg sem állok napi 5 doboz cigiig, hátha jön egy kis tüdőrák.
Bocs, de jobban jártam így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!