Hogy lehet valaki ennyire idióta? Sokan észre se veszik hogy elkapják ezt a kis infulenzát, igen valakinél erősebben jelentkezhet, erre tettük tönkre mindenki életét a gazdaság tönkretételével, egyébként értelmetlenül. Ezt nem lehet felmérni mivel a tünetek nem egyértelműek, a tesztek sem teljesen megbízhatóak, valamikor tünet nem is jelentkezik, egyáltalán miről is beszélünk akkor?
Nekem pl. rohadtul fájlt a fejem pár óráig, miután egy covidos rokonnal találkoztunk, gondolom akkor elkaptam. Ez volt az emberiség történelmének legnagyobb átverése.
23
A kórházakból fekvő betegeket elzavartak
több tizezres nagyságrendben, nem látták el rendesen sem a háziorvosok, sem a a szakorvosok a betegeket , igy csodálkozol, ha emelkedett a halál statisztika ?
Egy ok a sok közül, ami íz- és szaglásvesztést okozhat:
Egyetértek abban, hogy nem kell mindent elhinni, ami a médiában van, de amit józan paraszti ésszel be lehet látni, azt el kell fogadni. Nem kell Balatontagadónak lenni, hanem fel kell ülni egy vonatra és megnézni. Egy szimpla nátha nem okozna ekkora betegséghullámot... Még ha az emberek csak be is képzelnék a dolgot, ami miatt fogékonyabbak lennének a betegségekre, akkor sem kerülnének több százan lélegeztetőgépre. Statisztikailag lehetetlen egy ekkora növekedés.
Fun fact.: A kedvenc ilyen duma, amit hallottam, hogy az oltással egy chippet ültetnek belénk, amivel átmossák az agyunkat... Nem lehet túl iskolázott, aki ezt kitalálta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!