Influenzás vagyok, hogyan lehetnék jobban?
Ittam Coldrexet, de nem használ. Lázas vagyok, ráz a hideg, fáj a torkom, hányingerem van, fájnak a lábaim. Szerda óta ez van, de az egy másik betegség volt, de 2 hete beteg vagyok.
Anyám tanár, ő is beteg, mondta, hogy az egyik konyhás fertőzte le az iskolát.
Menj el dokihoz. Ilyen hoszsu betegsegnel megvan a felulfertozodes veszelye amire lehet irnak antibiotikumot.
Amugy pihenes es tuneti kezeles. Lázra hutofurdo es ha nagyon magas akkor lazcsillapito. Torokfajasra toeokfertotlenito napi 3-6 alkalommal. Amugy pihenes. Ha kohogsz kopteto. Ja es rengeteg folyadek. Viz tea barmi
Alapveto higienia. Kezmosas barhova megerkezel vsgy mielott etelhez nyulsz.
Ha ez nincs meg akkor ne csodalkozz. Igy folyamat ki vagy teve minden cseppfertozesnek
Én vagy 30-szor kezet mosok, kilincseket is lemosom. De ha összefogdoz, leköhög mindent, meg a levegőben is. Szellőztetni is titokbaan tudsz, mert "akkor megfázik". Egyébként anyám kb. havonta fürdik, sokat nem várhatunk el.
A másik, hogy ez most amiatt lett, hogy egy beteg konyhás végig fertőzte őket. Abból ettek, amit egy beteg főzött, akkor mit vártak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!