Mit lehet azzal csinálni, hogyha izgulok ne kelljen a budin ülnöm?
Itthon elmegy wc-re még minden oké. Aztán, ha oda érek az adott helyzethez legyen az egy olyan óra amint stresszelek vagy vizsga vagy orvos mindig rámjön és görcsöl a hasam és egyszerűen jön...
Tudom, hogy nem normális és baromira idegesít. Próbálom lenyugtatni magam de nem sikerül, mert annyira izgulok.
Nem is normális széklet jön, hanem vagy híg vagy ilyen kis ficem facom alaktalan darbkák, aminek a széle "tépett", bolyhos jellegű. Színe majdnemhogy sárgás. Ha nem vagyok stresszes helyzetben akkor normális a színe. De stessz alatt egyáltalán nem és ez heti 3x is van hogy előfordul és nagyon kellemetlen. Fogalmam nincs mit tehetnék. Háziorvosnál már voltam ezügyben de javasolt nehe diétát. Kekszet, teát, főttkrumpli de nem ilyen jellegű problémám van, hogy elrontottam a hasam. Hanem egyszerűen annyira izgulok, fáj a hasam hogy már számomra is hihetetlen. ...
10.000 Ft/alkalomért sajnos nem ér semmit a pszichológus.
Elmondtam az egész gyermekkorom, miért van megfelelési kényszerem, miért félek ennyire az életben (traumák) de segíteni nem tudtak rajtam
12:
2 magánban jártam, nem egy alkalommal, de nem éreztem úgy hogy segített volna bármit is. Elmondom egy idegen embernek, és ? nem történik semmi...
Jógázzak meg ilyenek, időm sincs rá, pénzem sem, kapacitásom sem.. egyszerűen számomra a jóga nem old meg semmit. Elmegyek "tornázni", de a vizsgahelyzetben nem tudok arra gondolni...
Arról nem beszélve, hogy nem szeretem az új helyzeteket, új orvosokat... ott is tiszta stesszben vagyok
13:
Én nem gondolom azt magamról, hogy én lennék a világ közepe, ha ezt rám érted.
Nem csak megfelelési kényszer, hanem sok trauma volt az életemben, pl. egyik óráról úgy jöttem ki, hogy az iskola előtt vártak, hogy öcsémnek láncfűrésszel sikerült bele vágni a karjába, és éppen műtik . (Azóta sem jött helyre, teljesen béna az a keze, nem ő vágott bele,de ideg lett elvágva nem szeretném részletezni, ) de ilyen és ehhez hasonló problémák történtek és sokszor ezert sem tudok úgy kiállni, mert sokszor ezek is rám törnek, meg az hogy mi jöhet még....
A nagy wc-t ahogy már írtam is, nem tudom letudni, ugyanis indulás előtt ülhetek én akár 1 órát is a wc-n semmi, ha sikerül is elmennem még normális a széklet, de amint felszállok a buszra és tudom mi fog történni, onnantól végem... jön a stressz és ilyenkor nem rendes széklet, hanem csak darabkák... és nem az van hogy elmegyek és utána minden oké, hanem egész vizsga alatt is érzem.... és baromira fáj a hasam.
15: Végre valaki tudja miről beszélek nem csak a jogát írja...
És mi lehet placebo?
Normaflort szedtem de mindennap nem lehet azt sem..
Tudom ki kell menni de vizsga közben nem lehet sőt órák előtt sem tudok mert állandóan akkor takaritanak 8 előtt
Az összes mosdót....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!