Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Visszanőhet? Fáj az eltávolítá...

Visszanőhet? Fáj az eltávolítás? Fertőzök?

Figyelt kérdés
Néhány héttel ezelőtt nőtt valami az államra. Még sosem volt ilyenem, azt hittem, anyajegy. Kb 0,5 cm és kiemelkedik az államon. Utáltam, mert olyan bibircsókos volt. Ezért elmentem vele bőrgyógyászhoz, hogy szedje le. Ő mondta, hogy ez vírusos szemölcs. Még sosem volt vírusos szemölcsöm, nem sokat tudok róla. Valami lézeres valamivel fogja a doki leszedni. Ez fáj? Lehet, hogy később visszanő, vagy több is nőhet ki? Meg tudok vele fertőzni másokat?
2010. okt. 19. 20:55
 1/2 anonim ***** válasza:

szia! ha csak lézerrel szedik le, akkor a gyökere ott marad, ráadásul a vírus benned van, úgyhogy szerintem visszanőhet. de ez az én véleményem. De nem garantálom azt se, hogy ha rendesen kivágnák, akkor nem nőne vissza.

Nekem a tenyeremen szokott lenni, ültettem a kertbe vérrehulló fecskefüvet, az leviszi. Persze, az arcon nemigen lehet alkalmazni, elég sárga lennél tőle..

2010. okt. 19. 21:08
 2/2 anonim ***** válasza:

Nem kell felni es nem fog visszanoni, viszont megjelenhet a test barmelyik reszen.

A vertisztitassal es az immunerositessel tudod elkerulni azt,hogy ne jelenjen meg ujra.

2010. okt. 20. 12:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!