Rossz májfunkciós véreredményt milyen gyógynövényekkel, teákkal, pirulákkal lehet javítani?
de van a natúrlandnak májvédő teája is, azonban a kapszulákban nagyságrenddel nagyobb a tiszta hatóanyag, így az ár/érték arány a kapszula mellett szól.
üdv.
Ma kaptam egy e-mailt a gyógyfüves Szabó Gyuri bácsi gyógymódjairól, innen idézem a májra-epére vonatkozókat:
MÁJ ÉS EPE: Nagyon sok bennünk az idegen anyag, sok a különféle vegyszer az élelmiszerekben, volt egy konferencia és ott elmondták, ha továbbiakban is ennyi vegyszeres ételt eszünk, a fehér emberekből csak 7% marad meg a földön.
KESERŰ ÉTELEKKEL KELL A MÁJAT TISZTÍTANI ÉS INGERELNI AZ ÜRÜLÉSRE AZ EPÉT. Ilyenek: a pemetefű tea, az ezerjófű tea, a gyermekláncfű leveléből készült tea, a rukkola saláta /nagy bevásárló központokban lehet kapni lilás színű saláta/ nagyon keserű, de minden nap a salátánkba keverjünk bele egy kicsit.
Volt egy ismerősöm aki Maria Triebben Isten Patikája c. könyvből olvasta a korpafü teát, és neki az tette rendbe a májműködését, vagy egy másik ismerősöm a gyermekláncfü virágzó szárát rágta állandóan, és még a salátájába is belevagdosta és ette nyersen.
Nem tudom, hogy alkoholt iszik e, lehet e innia, mert a sörnek is nagyon jó epehajtó hatása van, ami a májfunkciót szintén rendbe teheti.
Remélem tudtam segiteni. Gyógyulást kivánok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!