Mi a véleményetek azokról az emberekről, akik szerint akit mrns oltassal oltottak, azok pár év múlva meg fognak halni?
Ezek az emberek ijesztgetnek, mint Mesterséges intelligenciás témánál is.
És még elhisznek, amikor fogalmuk sincs a működésről :D
Pl chip van benne injekcióban. Hát ezen qrva jól felnevettem, hogy volt aki képes ilyen baromságot kitalálni xd
Az a véleményem, hogy hihetetlen, hogy egyesek még mindig ezen rugóznak.
Leszrom, hogy ki van beoltva meg ki nincs. Mindenkinek egyéni döntése volt, és akárhogy is döntött, felesleges bántani érte a másikat.
Én amikor beadattam magamnak egyébként mérlegeltem ezt is.
Nincs se férjem, se gyerekem, 40 felett vagyok, nincs nagy vagyonom, nincsenek állataim akikért felelősséggel tartoznék, nem vagyok munkáltató akin emberek megélhetése múlna, nem vagyok karrierista, nincsenek hiteleim stb.
Úgyhogy ha valami difi lenne az oltással, nekem olyan mindegy lenne. Eleve nem érzem azt hogy olyan értékes ember lennék, hogy nekem "örökké" kellene élni. Én belekalkuláltam azt is ha esetleg az oltás miatt patkolnék el....
Már letelt az a pár év...
Vagy mikortól kell végre elkezdeni számolni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!