Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Ujabb kovid eseten elmennel...

Ujabb kovid eseten elmennel oltasra?

Figyelt kérdés

Igen? Nem? Miért?

Ha megint korlatozasokat vezetnenek be,hogy fogadnad?

2023. szept. 11. 11:18
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
78%

Koronavírus volt tízezer éve is, meg lesz is. Hogy mikor lesz bármiféle vírusból olyan halálos variáns, amelyik tömegeket pusztít, valószínűleg felvenném az oltást.

Teljesen mindegy, melyik vírus.

Apám belehalt, én könnyebben megúsztam az első időkben (pont akkor kezdték az oltást, amikor ő elment).

Én felvettem mind a hármat, toltam be ezerrel a D és C vitamint, mégis egy évvel később újra beteg lettem. Nagyon enyhe tüneteim voltak.

Nem vagyok orvos, így nem tudom megítélni, mi lett volna akkor, ha nem vagyok oltott.

2023. szept. 11. 13:39
 12/23 anonim ***** válasza:
0%

Miert ne mennek el. Sok barom nyihog, de egzotikus utazas elott azert beoltatja magat masokkal.

Most nem mennek, mert harom oltasra egy evvel egy kibirhato covidom volt. Aztan ferjemnek lett par honap mulva, es meg immunis maradtam.

De kesobb siman.

2023. szept. 11. 14:24
 13/23 anonim ***** válasza:

1. nem minden egzotikus utazáskor kell magad beoltatni, pl. most voltam áprilisban Dominikán és nem kellett oltás

2. azért azokat az oltásokat ne hasonlítsuk már össze ezzel a septében összekutyult valamivel :) nem egy fajsúlyúak

2023. szept. 11. 14:32
 14/23 A kérdező kommentje:
Nagyon megosztoak a velemenyek. Legutobb en pl nem azert mentem el,mert aggodtam,hogy elkapom. Egyszeruen csak annyi korlatozas volt, vissza akartam kapni a rendes eletemet.
2023. szept. 11. 14:37
 15/23 anonim ***** válasza:

"Egyszeruen csak annyi korlatozas volt, vissza akartam kapni a rendes eletemet."

Na, én például ilyen okból biztos nem oltakoztam volna. Lehetett tudni, hogy a korlátozások nem maradnak örökre érvényben, 1-2 évet meg ki lehetett volna bírni. Én nem ezért oltattam, hanem mert reméltem, hogy véd valamit.

2023. szept. 11. 15:02
 16/23 anonim ***** válasza:
Ha már provokálsz, legalább írd le rendesen a nevét.
2023. szept. 11. 19:12
 17/23 anonim ***** válasza:

Egy oltásom sincs, semmifèle vitamint nem szedtem, mégsem kaptam el, és a fèrjemről is elmondható ugyanez. Közèpkorúak vagyunk, egèszsègtelenül èlünk.

Hogy lehet ez, mindketten ennyire szerencsèsek volnánk?

2023. szept. 11. 19:24
 18/23 anonim ***** válasza:

17.

Az megvan, hogy az oltás felvételének ill fel nem vételének semmi köze nincs ahhoz, hogy ki és milyen eséllyel kapja el? A legjobb az az ilyen okoskodóknál, mint te is, hogy még azzal sem vagytok tisztában, hogy mire lett volna jó az az oltás, csak itt villogsz, mint a rozsdás kés.

2023. szept. 11. 19:27
 19/23 anonim ***** válasza:
Én ugyan nem villogok, szinte minden ismerősöm elkapta. Csak feltettem egy kèrdèst.
2023. szept. 11. 19:30
 20/23 anonim ***** válasza:

19.

Én meg megválaszoltam. NEM az oltástól függ, hogy elkapod-e. Sem pro, sem kontra.

További rossz hír: engem 3x oltottak, mégsem kaptam el.

2023. szept. 11. 19:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!