Aláírásgyűjtés indult a WHO pandémia szerződéshez való magyar csatlakozás ellen. Aláírjátok? Aláírnátok?
Lehet, hogy te és én évtizedekkel ezelőtt kaptuk, de:
1: ma is adják őket
2: a világ nagy részén kötelező
Erről a konkrét kezdeményezésről meg annyit, hogy egy náci párt (Mi Hazánk) engem ne riogasson diktatúrával, mert körberöhögöm őket. Amit ők csinálnának annál nagyjából minden jobb. Képmutató, szánalmas bagázs. Természetesen az oldalukon egy darab link nincs, ahol el lehetne olvasni, hogy konkrétan mit tartalmaz az a szerződés, ami ellen ágálnak.
Te meg szavazz a Mi Gatyánkra, aztán ne csodálkozz, ha már senki sem marad hogy szóljon az érdekedben, amikor téged hurcolnak el.
De mekkora diktatúra volt, amikor pár hétig otthon kellett ülni, és a kormány fél percig belengette, hogy a munkáltatók kötelezővé tehetik az oltást, de aztán mégsem.
11. Az a gond, hogy erről ismert sztárok is így érveltek. Dehátmegkaptuk...
És képesek összevetni a régi oltásokat a mostanival, amikor kihangsúlyozták hogy ez egy új technológia. A tesztelési idő minimum 5 év lenne, ehhez képest gyorsan előállították már évekkel ezelőtt. Attól még hogy híres ember, nem biztos hogy otthon vannak nála észben és egy köteg pénzért is simán megvezet bárkit az agymosó, bullshit dumájával, aminek semmilyen logikai alapja nincsen. Csak mert ő a Csák Norrisz!
"Óccsad be magad mert jobb ember leszel!"
"Óccsad be magad mert kapsz hamburgert kólával!"
Vicc az egész!
16
Azt hallottam kalamjaka is 60 misit kapott a showert
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!